Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Жички сабор библиотекара 2022

На „Жичком сабору библиотекара 2022“, стручном скупу са међународним учешћем који организује Народна библиотека „Стефан Првовенчани” у Краљеву, учешће су су узеле директорка Библиотеке Весна Илић и дипл. библиотекар Надица Стојановић са радом „Сарадња Народне библиотеке“ Радоје Домановић“ у Лесковцу са Филозофским факултетом у Нишу“.
Скуп je одржан 5, 6. и 7. октобра 2022. године у Краљеву са темом „Сарадња библиотека са другим субјектима културе, образовања и науке”. Приказани су досадашњи резултати рада библиотека, размењена знања и искуства и иницирани нови пројекти.
На скупу су присуствовали и упосленици Библиотеке Валентина Аксентијевић и Александар Јањић.
Захваљујемо се в.д. директорки Народне библиотеке „Стефан Првовенчани“ у Краљеву Јасминки Марковић, руководиоцу пројекта „Жички сабор библиотекара 2022“ Катарини Јаблановић и осталим колегама на гостопримству и дивној организацији овог значајног скупа.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka