Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Ми смо ту за Вас

Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, у време ванредног стања, организовала је низ мера и активности које се увелико спроводе.
Како смо почели да спроводимо мере заштите од епидемије, рад са странкама је престао, али смо за наше најстарије суграђане, у намери да им помогнемо да пријатније проведу време до окончања ванредног стања, направили каталог књига које могу наручити преко кол-центра у Лесковцу, или у нашој Библиотеци. У складу са прописаним мерама заштите од вируса COVID 19, пребрисане, дезинфиковне и прописно запаковане књиге испоручују библиотекари, такође прописно заштићени, на кућну адресу средом и петком. Ове недеље направили смо изузетак због превеликог интересовања, па су књиге биле испоручене и у понедељак. Морам да напоменем да ће се позајмљене враћати у Библиотеку тек по окончању ванредног стања, а нове испоруке зависиће од ванредних мера које буде увела Влада Републике Србије. До сада је на овај начин издато око двадесет књига.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka