Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Видео-презентације о раду библиотекара

Драги пријатељи Библиотеке,

 

У току октобра месеца направили смо кратку паузу са објавама на свим нашим друштвеним мрежама из разлога што је некад потребно осврнути се на досадашњи рад и анализирати постигнуте резултате. У међувремену, наши библиотекари припремили су видео-презентације у којима су се представили. Сваког дана, почевши од уторка, 12. новембра 2021. године, представиће се по један дипломирани библиотекар, а видео-записе моћи ћете да погледате на Јутјуб каналу и свим друштвеним мрежама Библиотеке.

Покушаћемо да вам дочарамо библиотекарство у Лесковцу и сву лепоту, али и одговорност, коју наш посао носи. Приближићемо вам многе ствари, објаснити нејасноће и дати одговоре на питања која сте нам често постављали. Показаћемо вам како се савремена технологија уклапа у свет књига и зашто морају бити јединствена целина.

Видео-записе које ћете гледати ауторска дела су библиотекара и надамо се да ћете уживати у њима.

 

Искрено и од срца,

Ваша Библиотека

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka