Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

СУСРЕТ СА КУЛТУРОМ

У петак, 23. априла 2021. године, на Дечјем одељењу Библиотеке, одржана je радионица за децу која има за циљ да покаже потенцијале и могућности нудећи ученицима прилику да виде, осете и доживе културу на један другачији начин.

Радионица је реализована у оквиру глобалног програма „Миграције за развој”, а намењена је ученицима од 8 до 10 година старости. Учествовали су учитељ Зоран Илић учитељ и педагошки асистент Саша Кадрић.

Удружење родитеља и наставника #Партнерски за образовање Лесковац и Национална асоцијација родитеља и наставника Србије НАРНС заједно са Немачким информативним центром за миграције, стручно образовање и каријеру ДИМАК спроводи програм намењен деци и родитељима који су екстремно сиромашни и маргинализовани. Пројекат се реализује у оквиру глобалног програма „Миграције за развој”(ПМЕ) који спроводи Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), а финансира немачко Савезно министарство за економску сарадњу и развој (БМЗ). Програм је део шире иницијативе “Повратак у нове шансе” немачког БМЗ.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka