Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Одржан акредитовани семинар ИНОВАТИВНОСТ У БИБЛИОТЕКАМА – ОД STORYTELLING-а ДО STORYDOING-a – ДИГИТАЛНИ МАРКЕТИНГ ЗА БИБЛИОТЕКЕ, ЗАГОВАРАЊЕ НОВИХ ПРАКСИ

У уторак, 15. новембра 2022. године у оквиру програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу организовала је стручни акредитовани семинар „Иновативност у библиотекама – од Storytelling- а до Storydoing – a – дигитални маркетинг за библиотеке, заговарање нових пракси“. Аутор програма је Беба Станковић, дипломирани библиотекар саветник за међународну сарадњу у Народној библиотеци Србије, која је говорила о дигиталном маркетингу у библиотекама.

Актив библиотекара Јабланичког округа је, пре почетка предавања, уприличио доделу захвалница за несебичну подршку и свестрано залагање у стручном усавршавању школских библиотекара Јабланичког округа Весни Илић, директору Библиотеке и Татјани Јанков, вишем дипломираном библиотекару Одељења за развој и унапређење библиотечке делатности. Захвалнице су уручили дипломирани библиотекари Драган Поповић из ОШ „Ђура Јакшић“ у Турековцу и Драган Танић из ОШ „Јосиф Костић“ у Лесковцу.

Семинар је похађало 34 библиотекара из јавних и школских библиотека у општинама Лесковац, Црна Трава, Власотинце, Лебане, Бојник и Медвеђа, као и један полазник из Центра за стручно усавршавање Лесковац. На крају семинара учесници су добили потврду од шест сати стручног усавршавања.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka