Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Резултати видео конкурса „Упознај мој завичај“

Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу расписала је Видео конкурс „Упознај мој завичај“ са циљем да се прикаже културно благо и наслеђе разних држава, да деца и млади кроз видео запис прикажу на који начин виде своје место становања (село, град, варошицу), прикажу знаменитости свог краја (цркве, манастире, библиотеке, музеје, споменике) и преузму улогу водича кроз свој завичај.Конкурс је био отворен до 31. августа 2020. године.

Одлука о најбољем раду донета је на основу укупног броја прегледа и реакција од стране публике на YouTube каналу и друштвеним мрежама Библиотеке (Фејсбук: @leskovac.biblioteka; Инстаграм: @lebiblioteka; Твитер: @nbleskovac).

Стручни жири: 

Радисав Филиповић, председник жирија,  мајстор фотографије ФСС, сниматељ, члан УЛУПУДС-а и председник Фото клуба Лесковац; Мирољуб Радивојевић, самостални стручни сарадник у Туристичкој организацији у Лесковцу, у сектору за промоцију и унапређење туризма и Јелена Стојановић, дипломирани библиотекар лесковачке Библиотеке.

 

Ранг листа резултата

Видео конкурса „Упознај мој завичај“

 

на основу укупног броја реакција на интернет порталима

Народне библиотеке „Радоје Домановић“ у Лесковцу

 

 

Интернет портали: Фејсбук – @leskovac.biblioteka; Инстаграм – @lebiblioteka; Твитер – @nbleskovac; YouTube канал https://www.youtube.com/channel/UCDOG3Uht8ZSM4jCz-ENLRQQ

*Реакција  подразумева број прегледа, свиђања, коментара, дељења и интеракција на интернет порталима.

*Један бод једнако једна реакција на интернет порталима

Резултати

Видео конкурса „Упознај мој завичај“

 

на основу одлуке стручног жирија

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka