Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Реновирано Позајмно одељење за одрасле

Позајмно одељење за одрасле лесковачке Библиотеке добило је ново рухо. Одељење је оплемењено новим намештајем, постављена је расвета и санирана влага. Адаптацијом је створен простор у коме се корисници осећају пријатно и радо проводе време.

На Позајмном одељењу за одрасле пружају се библиотечко-информационе услуге корисницима старијим од петнаест година. Рад са корисницима је аутоматизован, а применом електронског каталога задовољавају се потребе корисника у потрази за одговарајућом публикацијом.

Одељење располаже савременом и функционалном опремом која омогућава систематизован смештај књига, добру комуникацију са корисницима и прописане услове за рад. На Позајмном одељењу могу се пронаћи дела домаће и стране књижевности, класична дела светске књижевности, актуелни наслови, као и књиге из популарне психологије, религије, филозофије, медицине и других области.

Добро дошли!

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka