Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Продужени конкурси „На крилима среће“

Обавештавамо вас да је рок за достављање радова на конкурсима који се организују у оквиру 3. Фестивала дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“ продужен до 31. октобра 2021. године.

Уз сваки рад потребно је доставити име и презиме аутора, ментора, назив вртића или школе, мејл адресу и контакт телефон.

Пропозиције сва три конкурса под називом „На крилима среће“ (литерарни, ликовни и конкурс за видео-запис (трејлер) о омиљеној књизи) погледајте на сајту Библиотеке, на линку: https://www.nbleskovac.rs/propozicije-konkursa-festivala-2021/.

Филм „Уметник из школске клупе – Мисли ми лете“ настао од трејлера пристиглих на видео-конкурс у оквиру 2. Фестивала дечјег стваралаштва погледајте на Јутјуб каналу Библиотеке, на линку:

https://www.youtube.com/watch?v=rwUVnC1ATXM.

Филм „Уметник из школске клупе – Чуј ме свете“ настао од трејлера пристиглих на видео-конкурс у оквиру 1. Фестивала дечјег стваралаштва погледајте на Јутјуб каналу Библиотеке, на линку:

https://www.youtube.com/watch?v=eRHhFU8J4is.

 

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka