Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Представљање књиге Небојше Ивановића

     У уторак, 15. децембра у 18.00 часова одржаће се интернет догађај – представљање књига Небојше Ивановића „О женкама и мужјацима“, роман и „Прича о нама“, трактат о психолошком развоју човека. У програму учествују: Машан Богдановски, професор Филозофског факултета у Београду, Саша Станковић, професор српског језика и књижевности и аутор Небојша Ивановић, професор Медицинског факултета у Београду. Интернет догађај можете пратити на YouTube каналу и друштвеним мрежама Библиотеке.

     Небојша Ивановић рођен је у Власотинцу, где је завршио основну и средњу школу. По занимању је лекар. Запослен је као начелник Одељења онколошке хирургије  у Клиничко болничком центру „Бежанијска коса“, и као ванредни професор на Медицинском факултету у Београду. Аутор је више научних радова, публикованих у водећим светским часописима, за област онколошке хирургије, међу којима су и оригиналне хируршке технике у операцијама лимфних нодуса пазушне јаме и примени интраоперативног ултразвука у хирургији тумора дојке. Публиковао је стручну монографију о интраоперативном ултразвуку у хирургији тумора дојке, коаутор је у већем броју других стручних публикација. Поред медицине бави се књижевним радом и есејистиком.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka