Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Предавање „Породица је средиште живота и кључ вечне среће“

У среду, 31. маја 2023. године у 18.00 сати у Народној библиотеци „Радоје Домановић“ у Лесковцу, одржаће се предавање „Породица је средиште живота и кључ вечне среће“ Одбора за превенцију болести зависности и борбу против верских секти Скупштине града Лесковца. Предавање је намењено родитељима, а одржаће га Марко Пејић, шеф одсека за сузбијање општег криминала Одељења криминалистичке полиције, Десанка Митић, представник центра за Социјални рад, Ивана Андрејевић, психолог из Развојног саветовалишта Дечјег диспанзера и свештеник Мирослав Јовановић.

У четвртак, 1. јуна 2023. године у 13.00 сати, поводом Међународног дана заштите деце, одржаће се предавање Одбора под истим називом. Ово предавање намењено је деци, а одржаће га Сања Милошевић, специјални педагог, Александра Милетићсарадник Одбора, Марко Пејић, шеф одсека за сузбијање општег криминала Одељења криминалистичке полиције и Десанка Митић, представник Центра за социјални рад.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka