Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Празничне приче које су нам улепшале Нову годину

Други по реду фото-конкурс у минулој години под називом „Празничне приче“ Библиотека у Лесковцу организовала је с истим циљем, а то је да деци и младима улепша празнике и да их непосредно веже за библиотеку и књиге.

Конкурс је овог пута трајао нешто краће и за то време стигли су радови 51. аутора из разних градова Србије. О победницима овог конкурса одлучили су читаоци, односно, пратиоци на свим друштвеним мрежама Библиотеке.

Аутори пет фотографија са највећим бројем гласова су: Олга Недељковић из Вучја, Катарина Димитријевић из Доње Јајине код Лесковца, Ева Вељковић из Књажевца, Уна Вељковић из Књажевца и Николина Миладинов из Врњачке бање. Сви учесници добили су захвалнице, а пет награђених и књиге. Претходни фото-конкурс Библиотеке под називом „Књигом против короне“ реализован у току ванредног стања у Србији и био је међународног карактера.

 

(Фотографија Олге Недељковић са највећим бројем гласова.)

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka