Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

OТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ УМЕТНИЧКИХ РАДОВА ИЗ КОЛЕКЦИЈЕ ОШ „ЈОСИФ КОСТИЋ“ – „УМЕТНИЦИ ШКОЛИ“

Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, у сарадњи са ОШ „Јосиф Костић“,  приређује у среду 26. маја 2021. године у 18.00 часова, у Читаоници Библиотеке,  отварање изложбе уметничких радова из колекције ОШ „Јосиф Костић“ – „Уметници школи“.

На изложби ће се обратити Весна Илић, директор Библиотеке и Милан Тончић, директор ОШ „Јосиф Костић“, који ће овом приликом отворити изложбу.

На изложби ће бити изложене слике, цртежи и фотографије петнаест лесковачких стваралаца попут Драгољуба Станковића Чивија, Миодрага Милутиновића, Јошкина Шиљана, Ивана Ранђеловића, Властимира Спирића, Николе Вукића, Игора Стојановића, Силване Спасић, Ање Цакић, Давора Пешића, Владимира Стефановића Лалета, Дејана Ранђеловића, Душана Миленковића, Небојше Стефановића Занета и Србољуба Ранђеловића.

Изложба ће моћи да се погледа од 27. маја до 15. јуна у порталима Библиотеке.

ОШ „Јосиф Костић“ је јануара месеца покренула акцију „Уметници школи“ која има за циљ да се деца окруже уметничким делима и инспиришу на креативност. У оквиру ове акције школи је своја дела поклонило укупно петнаест уметника.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka