Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Новогодишњи програм

Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, у складу са епидемиолошком ситуацијом, приредила је пригодан новогодишњи програм. Интернет догађаји могу се погледати на YouTube каналу и друштвеним мрежама Библиотеке.

Изложба „3Д ЛАБ“, која је реализована у оквиру истоименог пројекта, подржаног од Центра за промоцију науке, може се погледати на линку: https://www.youtube.com/watch?v=H02QOR6aHrM.

Видео-презентацију дела и рада истакнутог лесковачког ствараоца Николаја Тимченка под називом Легат „Николај Тимченко“ погледајте на линку: https://www.youtube.com/watch?v=0bYolir7pfI.

С обзиром на спреченост одржавања радионица за децу и младе, библиотекари су припремили две виртуелне радионице: „Новогодишње маштарије“ и „Зимске радости“ – уради сам. Радионице се могу погледати на линковима: https://www.youtube.com/watch?v=TE8slDmy7Rg и https://www.youtube.com/watch?v=xhw35MV_XLI&t=1s.

 

Желимо вам срећне празнике!

 

Срдачно,

Ваша Библиотека

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka