Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Међународни стручни скуп у Суботици

Загребачко књижничарско друштво, Хрватска читаоница Суботица, Градска библиотека Суботица и Завод за културу војвођанских Хрвата организовали су стручни скуп под називом „Storytelling” за децу и одрасле – људи и приче. Скуп је одржан у Суботици у читаоници Градске књижнице Суботица, истовремено и у онлине облику путем ZOOM платформе.
На скупу су учешће узели библиотекари лесковачке Библиотеке Весна Илић, директорка и Надица Стојановић, дипл. библиотекар са радом „Лесковачка маштаоница“ и Ана Цветановић, дипл. библиотекар са радом „Читалачки хедонизам“ (Сања Бундало и Данијела Влаховић). На скупу је присуствовао и Димитрије Стајић, дипл. библиотекар.
Стручни скуп је организован у оквиру XXI Дана хрватске књиге и ријечи, дана Балинта Вујкова. Скуп је намењен свима који су заинтересовани за тему storytellinga, предностима, проблемима и специфичностима усменог приповедања деци и одраслима.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka