Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Изложба ликовних радова „Још увек сам дете“

У среду, 29. новембра 2023. године у 12.00 часова на Дечјем одељењу Народне библиотеке „Радоје Домановић“ у Лесковцу биће отворена изложба награђених ликовних радова пристиглих на конкурс „Још увек сам дете“, у оквиру 5. Фестивала дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“. На отварању ће се обратити Весна Илић, директор Библиотеке.

Од свих пристиглих ликовних радова биће израђен елекронски каталог, од награђених ликовних радова биће израђен штампани каталог, а изабрани радови, који ће бити изложени на Дечјем одељењу, наћи ће се у штампаној публикацији; од свих пристиглих трејлера биће монтиран филм, док ће избор литерарних радова бити штампан у публикацији.

Фестивал дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“ организује се уз подршку Министарства културе РС, града Лесковца и компаније „Дунав осигурање“.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka