Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Додела похвала и потписивање Протокола о сарадњи

На данашњем догађају директорка Библиотеке Весна Илић уричила је  награде „Змајеви читања“ најактивнијим члановима у 2022. години, а похвале су добили и наш најмлађи, као и дугогодишњи члан наше установе.

Похвале „Змајеви читања“ добили су:

–        Похвала за дугогодишњег члана – Милован Игњатовић.

–        Похвала за најмлађег члана – Ирис Кирев.

–        Похвала за највећи број прочитаних публикација за 2022. годину на Дечјем одељењу – Нина Илић.

–   Похвала за највећи број прочитаних публикација за 2022. годину на Позајмном одељењу за одрасле – Биљана Златковић.

Захвалницу Библиотеке за допринос у култури и образовању ученика добио је Мирослав Костић.

     Овом приликом, са Новинско издавачком установом „Македонски информативни и издавачки центар“ у Републици Србији потписан је Протокол о пословно-техничкој сарадњи. Испред ове установе обратио се Озрен Симјановски, директор новинско издавачке установе и поклонио издања своје установе Библиотеци.
     Директора Библиотеке Весна Илић позвала је све заинтересоване грађане да донирају дечје књиге намењене школским библиотекама, а поводом Међународног дана даривања књига, који се обележава 14. фебруара сваке године. Књиге за децу, нове или половне, у очуваном стању, могу се донети у Библиотеку 13 (данас), 14. и 17. фебруара 2023. године у периоду од 7.00 до 19.00 часова.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka