Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

Библиотечки квиз

У периоду од 19. новембра 2020. године до 21. јануара 2021. године Библиотека у Лесковцу реализовала је „Библиотечки квиз“ у оквиру акције „Књига на дар“.

Квиз је организован уторком на Фејсбук страници и четвртком на Инстаграм страници Библиотеке. Добитници су награђени публикацијама из сопственог издаваштва лесковачке Библиотеке, али су се овој акцији придружили и Задужбина Николаја Тимченка и удружење „Поезија 016“. Библиотечки квиз организован је 10 пута, а поклоњено је укупно 120 романа, часописа, зборника и збирки песама.

Учествовање у квизу било је врло једноставно, пратиоци на друштвеним мрежама требали су да дају тачан одговор на постављено питање у коментару објаве. Најбржи су добијали публикације на поклон. Сва питања била о су лесковачкој Библиотеци, тако да су корисници и пратиоци имали прилику да сазнају више о овој кући књига.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka