Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, за време ванредног стања, организује низ мера и активности, које су у потпуности бесплатне и прилагођене свим старосним групама грађана Прочитај више

4. Фестивал дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“

Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу, у оквиру 4. Фестивала дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“, расписује конкурсе (литерарни, ликовни и видео-конкурс (трејлер) о омиљеној књизи) на тему ЉУБАВ МЕ ПОКРЕЋЕ.

Циљ Фестивала дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“ је подстицање деце и младих да увиде значај читања и књиге, као и овладавање модерним дигиталним технологијама. На конкурсима могу учествовати сви ученици основних и средњих школа са територије Републике Србије, као и из других држава. Стручни жири донеће одлуку о најуспешнијим радовима. Добитницима следе награде.

Радове доставити до 27. 10. 2022. године.

Пропозиције и опште услове конкурса можете прочитати на сајту Библиотеке, на линку: https://www.nbleskovac.rs/ljubav-me-pokrece/.

Четврти Фестивал дечјег стваралаштва „Уметник из школске клупе“ организује се под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије и града Лесковца.

digitalnabiblioteka.rs

zigzag white

Колекцијa
Дигитализованих
Ретких Издања

digitalna-biblioteka

Партнери

#lebiblioteka

lebiblioteka
lebiblioteka